Tervetuloa runosivuilleni

Kirjoitan sinulle runon, vuoden jokaiselle päivälle, ilolle, ikävän häivälle,
niin ehkä meidän on helpompi kulkea,
uudet ovet avata,vanhat sulkea.sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Viimeinen lomapäivä

Viimeinen lomapäivä.
Huomenna,
kesä juoksee aurinko kainalossa,
kumpareen taakse,
ennenkuin ehdin pihakeinuun.
Lähettää, pilven heittämään vettä,
väsyneeseen niskaani.
Silti se on laittanut,
kukkapenkin kukat, tuoksumaan huumaavasti.
Linnut, laulamaan iltakonsertin.
Eihän kesä kokonaan mene? Eihän?

-Valokki-


7 kommenttia:

 1. Huomenna on hieno päivä, kaikki kaunis jatkaa eloaan, sinun iloksesi ja voimaksesi. Älä anna arjen harmaan hupun humpsahtaa silmillesi, vaan pidä yllä tämä, tarmo ja positiivinen hyvä olo joka sinusta nyt kumpuaa... lämpimin halauksin isosisko

  VastaaPoista
 2. Kaarnikka, kiitos ihanista sanoistasi;) Kyllä, siitä hengissä selvitään, vaikka aina on vähän järkytys, kun riipaistaan taas "työputkeen".

  VastaaPoista
 3. Kesä on akkujen latausta, mutta todella vapauden ja kesän riemusta voi olla raskasta raataa taas. Kovin vähän on työläisellä lomia. Kovin paljon ajasta ja voimista vedetään yhteiskunnalle. Runosi varmaan koskettaa monia!

  VastaaPoista
 4. Vähän samat fiilarit täälläkin, pikkusen yökkää haki viimeisenä lomailtana, yön pyörin ja "ahdistelin." Mutta kait sitä siihen arki-uraan humpsahtaa taas, onneksi on illat ja vapaapäivät.

  VastaaPoista
 5. marjaisa, aina se on vähän haikeaa ja himpun vaikeaa. Lomia pitäisi olla enemmän, suurin osa elämästä menee työssä ja loput työstä toipumisessa. No kyllä iltaisin ja viikonloppuisin, joskus jaksaa jotain mukavaakin tehdä.

  VastaaPoista
 6. Valoru, kyllä me arkiuraan upotaan, sujuvasti. Vähän nutturaa viipottaa jostain syvältä. Hih! Kyllä se siitä taas, kun saa piiskattua itsensä runiineihin, niiden avulla pysyy homma hallinnassa.

  VastaaPoista
 7. Siis rutiineihin, kirjoitan aivan didudii.

  VastaaPoista