Tervetuloa runosivuilleni

Kirjoitan sinulle runon, vuoden jokaiselle päivälle, ilolle, ikävän häivälle,
niin ehkä meidän on helpompi kulkea,
uudet ovet avata,vanhat sulkea.perjantai 24. helmikuuta 2012

Utulammella

Unessa tanssin keveästi 
utulammella,
keijuja on oksat täynnä
 vanhalla tammella.

Unikeijujen häissä,
 on kirkkaita valoja
heinien päissä.
Hiljaa lausutaan 
ajan saloja
kuiskitaan kauniita
rakkausvaloja.

Kaikkialla kultaisia
kastepisaroita,
jään ihaillen katsomaan
ihmeitä noita.
Eihän vielä herätyskello soita?
 -Valokki-

15 kommenttia:

 1. Oletpa nähnyt kaunista unta ja suloisesti sanat soljuvat. Hauska viimeinen säe ja hieno kuva!

  VastaaPoista
 2. Upea kuva ja ihana uni-runo! Tykkään paljon!
  t. Susanna

  VastaaPoista
 3. unet ovat verraton runolähde.. hienoa ja kuvakin on upea..tykätään ihan kilpaa:)))

  VastaaPoista
 4. Ihania runoja, luin monta, tulen uudelleen!

  VastaaPoista
 5. Tästä runosta tuli ihan hyvälle tuulelle, ihana!

  VastaaPoista
 6. Usva,
  Susanna,
  Aikatherine,
  Pilviharso,
  Harakka,
  Täällähän on käynyt paljon porukkaa kivaa, kiitos kaikille kommenteistanne :)

  Joskus runokoppani on ihan sekaisin tai kokonaan hukassa. Ei tule sitten runon runoa, vaikka yritän kuinka punoa.
  Iloista viikkoa kaikille !

  VastaaPoista
 7. Ihana uniruno, sai iloiselle mielelle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)Tästä tuli utuinen ja keijunkeveä runo.

   Poista
 8. Kokeilen saanko tänne kommentoitua. Olen yrittänyt monta kertaa kommentoida ihanaan rumpuvideoosi, mutta ei, pyörii ja pyörii vaan.
  Sisälläni on jokin alkukantainen rytmi, joka alkoi soida rummutuksestasi. Upeaa. Onko sinulla tuollainen rumpu? Mistä olet "saanut"?

  Hankalat kirjaimet saat pois: ensiksikin onko sinulla uusi vai vanha editori. Jos sinulla on uusi mene ulkoasuun ja sieltä oikeasta yläkulmasta rattaan kuvan kautta vanhaan editoriin. Sieltä ulkoasu, asetukset ja kommentointi, vai oliko se nyt muotoilu. Tarkista molemmat, siellä on kohta, mistä saat vaihdettua kirjaimet pois. Ne ovat todella tylsiä, kun ei meinaa millään saada selvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ostanut rummun nettikaupan kautta. Bodhran on Irlantilainen kansanmusiikki soitin. Perinteisesti sitä soitetaan toisella tavalla. Nuotiotulelle kotaan sopii paremmin alkukantaisempi rummutustyyli. Osaan kyllä soittaa Irlantilaisittainkin. Rummutus on hauskaa ja saa ihan itse luoda erilaisia rytmejä. Ehkä laitmme vielä uusiakin videoita, suunnittelemme vain vähän etukäteen, ettei ihan kraavisti vedetä. Silloin se on kuitenkin kaikista hauskinta. Ihan tuosta vaan.

   Kiitos paljon neuvoista sananvahvistusten kanssa. Nyt pitäisi olla poissa kaikista blogeista vahvistukset.

   Poista
 9. Ps.
  Usva, kiva kun pidit rummuttelustamme. Löysin saman rytmin sisältäni kun aloitin rummuttelua. Rummutuksesta tuli myös meditatiivinen rauhoittimisen keino. Kannattaa ehdottomasti kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla oli vanhassa blogissa utla-rummutusrunoja. Niissä kerrotaan myyttisestä rummusta, joka on naisen itkun ja ilon väline. Et tainnut siihen aikaan vierailla blogissani, vai onko utla tuttu. Voisin vaikka laittaa niitä sivupalkkiin omaksi sivukseen. Teinkin pari rumpua, mutta ne ovat paremminkin runojen kuvitusta, kuin oikeita rumpuja. Haluaisin sellaisen. Harmaa susikin tekisi. Täytyy nyt miettiä. Laita ihmeessä lisää videoita, minä ainakin olin ihan myyty. Käyn vielä uudelleen kokeilemassa, josko saisin sinne kommentoitua.

   Poista
  2. Utla on minulle uusi juttu, mutta kiinnostuin heti tosi paljon. Laita sivupalkkiin omaksi sivuksi oi mielenkiintoista. Kiva kun pidit videoista. Olin täpinöissäni, kun sain ne tehtyä. Harmitti vain, kun olemme niin tuhannet kerrat rummutelleet paljon parempiakin sointuja. Niistä ei ole tullut videomateriaalia otettua.

   Poista
  3. Olen päivän mittaan käynyt monessa bloggerin blogissa kommentoimassa ja aina onnistuu, kuten tännekin. Olen yrittänyt taas monta kertaa Kiteisiin, mutta ei. Nimenikin tulee siihen ja kommenttilaatikko, mutta ei saa kirjoitettua. Miten muut ovat saaneet kommentoitua? Ovatko he muita kuin bloggerilaisia? Minua ihmetyttää tämä arvoitus.

   Poista
 10. Laitan taas kommentin tänne, kun en pääse tuonne Kiteisiin. Teillä on upeat puvut ja taas hieno rummutus. On varmaan ollut mahtava tunnelma. Minulle on Youtubessa nimimerkillä "Leijonainen" video nimeltä Metamorfoosi. siinä oleva rummutus ei ole omani, mutta kuvina on käytetty maalauksiani, osin muokattuna. Tätä sinun ei tarvitse edes laittaa tänne, kun on väärässä paikassa, mutta halusin kertoa tuosta videostani.

  VastaaPoista