Tervetuloa runosivuilleni

Kirjoitan sinulle runon, vuoden jokaiselle päivälle, ilolle, ikävän häivälle,
niin ehkä meidän on helpompi kulkea,
uudet ovet avata,vanhat sulkea.sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Uneton ja holtiton

Lumipyryn jälkeen
hereillä vain minä
ja auraaja lumiaurassaan
 ajoi aitaa päin
puuroa parrassaan
minä sen näin
taitaa ajaa unissaan
pohtimaan sitä jäin
-Valokki-
6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. ;) miettimään se pistää, toinen ei nuku ja toinen sohlaa aitaa päin. hoh hoh :) hih
   Kiitos kommentista.

   Poista
 2. Hei,
  Haluan antaa Sinulle tunnustuksen blogistasi. Käyppä kopioimassa blogiisi "Liebsterblog"-kuva tästä linkistä. http://sielunsolinaa.blogspot.com/2012/02/liebsterblog-tunnustus.html
  Hienoja runoja kirjoitat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Susanna ja kiitos paljon tunnustuksesta ja kommentistasi. Käyn hetimmiten nappaamassa sen, kävin jo blogissasi aiemmin tutkimassa. Siellähän on runoa ja kaunista asiaa, jäin lukijaksesi.

   Poista
 3. Olen ollut auraajan kyydissäkin ja lumi oli hienon näköistä myös sieltä.. kauniita sanoja ja sivukin on fantastinen, tosin en jaksa näitä tehdä nyt ja tuskin koskaan, pelkät sivut eivät toimi blogin tavoin, niitähän joskus tein pari kolme.. tämähän on tavallaan toinen blogi? Ehkä se pitäisikin tehdä niin, että toimisi paremmin? Mistä löysit näin hienon taustankin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittelen runoja silloin tällöin, eräänä yönä kirjoitin n 30 kpl niistä yksi tämä "auraaja". Välillä runoja tulee ja sitten taas ei pitkiin aikoihin. Löysin sivupohjan tuolta linkistä, joka löytyy ihan tämän sivun yläkulmasta vasemmalta. Klikkaappa sieltä, on paljon kauniita mutta kaikki kaksipalstaisia pohjia. Ei sovi minun muihin blogeihini. Minulla on näitä blogeja vähän liikaa, neljä ja sitten olen vielä osallisena Maahettarien korupuodissa, joka on monen naisen blogi. Niin ja vielä Runotalon Sarin aarrekartta maailmassa.

   Poista