Tervetuloa runosivuilleni

Kirjoitan sinulle runon, vuoden jokaiselle päivälle, ilolle, ikävän häivälle,
niin ehkä meidän on helpompi kulkea,
uudet ovet avata,vanhat sulkea. © Asta Gyldén-Lahtinenperjantai 23. huhtikuuta 2010

Ulos palanut ?

Kiihtyvässä työtahdissa imaistaan ihmisestä viimeiset mehut helposti. Jos tunnollisena vain yrittää, yrittää ja vieläkin yrittää, vaikka ei enää jaksaisi, tai pystyisi. Ei riitä että tekee parhaansa, vaan vielä on yllettävä parempaan. Seuraavanlainen olotila siitä voi tulla.

ULOS PALANUT?

Jonglöörinä, elämäntapa taikurina
pääosassa näytelmässä
elämää pikakelauksella
käsikirjoitus vilistää
en saa tekstistä selvää
syöksyn näyttämölle
väärään aikaan
repliikit hukassa
pallot putoilevat käsistä
ja pupu juuttuu hattuun.

  -Valo Ki-
© Asta Gyldén-Lahtinen

8 kommenttia:

 1. Tuttu tunne =) pahasti ollut pupu juuttonissa meikäläisellä :) Ehkäpä pikkuhiljaa alkaa irrota

  VastaaPoista
 2. Kaarnikka, muista sanoa EI!, siitä se ehkä lähtee yksin se ei riitä, mutta on hyvä alku. *Halaus*, voimaa, paljon ja hyvää mieltä, lähettää sisko.

  VastaaPoista
 3. Sari, perjantaisin tuntuu että kaikki pallot pyörii eri suuntiin, minulta on kyllä tainnut jo mennä suurin osa hukkaan ja pupu on kadonnut hattuun kokonaan, mutta olen ehkä vähän oppinut pitämään puoliani ja säästämään itseäni, on vaikea ajatella, että jos sanoo ei, eikä suostu ottamaan kaikkea vastaan mitä päälle kaadetaan, on silti ihan hyvä ihminen ja työntekijä. Hyvää ja voimia antavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Ihania runoja sinulle..
  Etenkin tykkään "veden muistissa"..

  VastaaPoista
 5. Hanne, kiitoksia kannustavasta kommentista, mukava kun löysit tänne, olen lukenut runojasi ja katsellut piirustuksiasi, persoonallisia ja hyviä.

  VastaaPoista
 6. Näinhän se on, ihmisiltä vaaditaan nykyään se henki ja koko elämä että sais palkan. Joskus on pakko tehdä ratkaisuja vaikeitakin että selviää hengissä tässä elämän sirkuksessa ja että aikaa jäisi myös sille mikä on oikeasti tärkeää.

  VastaaPoista
 7. Valoru, niin monet meistä kamppailee, enemmän tai vähemmän, tasapainoilee, joutuu miettimään ja valitsemaan, mikä on tärkeintä, loppujen lopuksi elämässä.

  VastaaPoista